Dan Brown Experience Store op Utrecht Centraal

20 september 2017

Op 3 oktober 2017, de wereldwijde verschijningsdatum van Oorsprong, opent AKO in samenwerking met uitgeverij Luitingh-Sijthoff de eerste Dan Brown Experience Store, op Utrecht Centraal Station.

In de Dan Brown Experience Store hebben fans van Dan Brown onder andere de mogelijkheid een spectaculair experience spel te spelen. Bezoekers moeten hierbij 4 raadsels oplossen waarna er met de gekraakte code een mysterieuze Dan Brown-ruimte mag worden betreden waar een spannende en spectaculaire verrassing wacht. Met de code maakt de bezoeker tevens kans op een reis naar Barcelona en op kaarten voor de al uitverkochte lezing van Dan Brown in Amsterdam op 22 oktober. De Dan Brown Experience Store zal 3 weken open blijven.

 

Feestelijke opening

Om 12.00 uur op 3 oktober wordt de store feestelijk geopend en krijgt de eerste fan die de geheime code kraakt een exemplaar van de nieuwe Dan Brown cadeau. ‘Wij zijn er trots op om, na Harry Potter en Back2School wederom een bijzondere winkel te mogen openen, ditmaal samen met uitgeverij Luitingh-Sijthoff’, aldus Sjaak Mark, algemeen directeur van AKO. ‘De winkel staat geheel in het teken van het nieuwe boek Oorsprong van Dan Brown, en we willen op die manier de beleving van het boek dichter bij onze klanten brengen.’